'Lokomotiv 1 - Ullern IF [6 -1] - Terningkast:6'
Lokomotiv 1 - Ullern IF 6-1Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Andreas Håskjold - #12Keeper---
Olav Kildal - #27H.Stopper---
Marius Vatvedt - #26Innbytter---
Henrik Negård - #2V.Back-1-
Ole-Johan Skrede - #32H.Back---
Lars Toft - #16V.Spiss22-
Jørgen Birkeland - #48Innbytter---
Eirik Bie - #34V.Stopper---
Mathias Nordby Sørensen - #33V.Ving---
Mathias Rossfjord - #46H.Ving---
Joakim Schreuder - #9V.SentralMidt1--
Sander Djupvik - #40Innbytter2--
Anders Garrick Webb - #11Innbytter---
Tord Haakon Hovden - #39H.Spiss11-
Iver Ukkestad - #37H.SentralMidt-1
Klikk her for lagoppstillingen
Avslutter sesongen med en 5.plass og en knallsterk 6-1 seier over Ullern
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Lars, Joakim, Sander

FANTASTISK! Nesten ingen bedre måte å avslutte sesongen på. Med to mål mer hadde vi kapret 4.plassen, men vi kan nesten ikke klage på det. Vi er nå direkte kvalifisert til første runde i NM neste år! På lik linje med Stabæk, Vålerenga, Lillestrøm etc...

Vi starter 1. omgang med å være aggressive oppi press, og selv om Ullern har mest ball virker det som om det er vi som har størst sjanse for å score. Og det gjør vi allerede etter 14 minutter da Schreuder vinner ballen på midten, og kjører et soloraid som ender med scoring fra 14 meter. Like etterpå kombinerer vi fint på venstresiden, og til slutt får Henrik fyrt av et skudd. Keeper gir retur, og Toft setter den inn med magen. Videre slår Iver inn et nydelig innelgg som Toft sikkert setter i mål. Fire mål på to kamper mot Ullern i år. Etter 28 minutter får plutselig en Ullern spiller en idé om at det er lurt å takle en Loket spiller med strake bein i legghøyde. Meget stygg takling, ikke særlig lurt, og Ullern er nede i 10 mann. Resten av omgangen spiller vi nydelig Loket-fotball, og får en scoring til, denne gangen fra Tord etter assist fra Toft.

I 2. omgang starter vi ganske tamt, og etter 52 minutter avgir vi et unødvendig frispark på 18 meter. Og da setter Ullern inn reduseringen. Etterhvert i omgangen hever vi oss igjen, og innbytter Sander setter inn to nydelige mål. Det kunne bli flere, men vi skal si oss veldig fornøyd med seks mål mot et ambisiøst Ullern-lag.

Gratulerer Loket med en fanstastisk sesong! Og håper vi alle har tenkt til å holde formen ved like fremover!

Takk til dommere og Ullern for sesongen