'KFUM 2 - Lokomotiv 1 [1 -1] - Terningkast:2'
KFUM 2 - Lokomotiv 1 1-1Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Andreas Håskjold - #12Keeper---
Olav Kildal - #27H.Stopper---
Henrik Negård - #2V.SentralMidt---
Ole-Johan Skrede - #32H.Back--
Jon Jæger - #3Innbytter---
Lars Toft - #16V.Spiss-1-
Jørgen Birkeland - #48Innbytter---
Eirik Bie - #34V.Stopper---
Mathias Nordby Sørensen - #33H.Spiss---
Mathias Rossfjord - #46H.Ving---
Sander Djupvik - #40H.SentralMidt---
Jørgen Østerås - #36V.Back---
Jonas Njerve - #22V.Ving---
Tord Haakon Hovden - #39Innbytter1--
Klikk her for lagoppstillingen
Et litt tafatt Loket klarte å ta med seg ett poeng hjem fra Ekeberg: KFUM 2 vs Loket 1 - 1
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Olav, Jørgen, Tord

Med seier mot KFUM 2 ville vi beholt en meget solid 4. plass, men dessverre for oss manglet det lille ekstra for å klare tre poeng.

KFUM startet kampen med et solid initiativ, og vi så til tider ut som Manchester United i møte med Juventes noen dager senere. Vi ble spilt lave, og samtidig manglet vi press på ballfører. Dermed inviterer vi KFUM til å styre kampen, samtidig som vi får dårligere forutsetninger for å beholde ball eller kontre når vi vinner ballen. Men selv om KFUM har ballen mye skapes det veldig lite. Vi klarer å holde motstanderen vekk fra Andreas, og det ser ut som vi går til pause med 0-0. Men KFUM klarer like før halvspilt å gå opp i ledelsen. KFUM kommer rundt på deres venstreside og slår et innlegg på bakerste. Andreas når akkurat ballen og stusser den videre, men dessverre går den rett i brystet på KFUM-spissen og i mål. Veldig få sjanser til begge lag, men det er allikevel fortjent at KFUM leder til pause.

I 2.omgang går vi ut med mye mer aggresivitet og vi klarer å bryte opp spillet til KFUM oftere og oftere. Men hjemmelaget forsvarer seg godt, og det er først rett før slutt at vi setter inn reduseringen. Toft spilles opp i duell og stusser ballen nydelig igjennom til Tord i bakrom. Tord velger fra 12-13 meter å prøve på en lobb. Avslutningen er nydelig, og vi sikrer oss et viktig poeng i innspurten. Vi hadde nok ønsket oss mer før kampen, men da er vi nødt til å vise noe annet enn vi gjorde i 1. omgangen. Nå er det en kamp igjen av sesongen. En tøff kamp hjemme mot Ullern, og denne gangen må vi starte på 100%!

Takk til KFUM og dommere for kampen, og lykke til med innspurten av sesongen