'Lokomotiv 1 - Drøbak-Frogn [2 -1] - Terningkast:5'
Lokomotiv 1 - Drøbak-Frogn 2-1Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Andreas Håskjold - #12Keeper---
Olav Kildal - #27H.Stopper-1-
Henrik Negård - #2V.Ving---
Ole-Johan Skrede - #32H.Back---
Lars Toft - #16V.Spiss1--
Eirik Bie - #34V.Stopper1--
Mathias Nordby Sørensen - #33H.Spiss-1-
Mathias Rossfjord - #46H.Ving---
Joakim Schreuder - #9H.SentralMidt---
Sander Djupvik - #40Innbytter---
Jørgen Østerås - #36V.Back---
Jonas Njerve - #22Innbytter---
Tord Haakon Hovden - #39Innbytter---
Iver Ukkestad - #37V.SentralMidt---
Klikk her for lagoppstillingen
En fortjent seier hjemme mot Drøbak-Frogn: 2-1
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Lars, Iver, Mathias

Loket hadde før kampen i praksis sikret seg plass i neste sesongs Norsk Tippingligaen, og nå var fokuset på å vinne mot Drøbak-Frogn for å ha mulighet til å sikre direkte kvalik til 1. runde i NM neste sesong. Og vi fikk en fin inngang på kampen da det i lokalavisen publiseres fra Drøbak Frogn; "Med såpass middelmådige lag i våre siste kamper kan DFI ta 4. plassen i 3.divisjon... en 4. plass er helt reelt for oss." Så takk til dem for en enkel inngang på kampen!

Loket starter kampen med et godt initiativ. Vi kommer ofte inne i mellomrom og bakrom, og i de første fem minuttene er ikke Drøbak Frogn over på våres halvdel. Etter syv minutter får vi et korridor frispark som Drøbak-Frogn først klarerer. Men Kildal plukker opp klareringen og prikker inn et lavt innlegg mot Bie. Bie tar med seg ballen ut mot venstre, drar av en Drøbak-Frogn spiller på ekte Aguero vis, og setter den kontrollert inn i lengste hjørnet. 1-0 til Loket. Etter scoringen fortsetter vi å produsere store sjanser, både på dødball og i åpent spill, men avslutningene var dessverre ikke gode nok. Men etter ca 30 minutter blir Sørensen spilt igjennom i bakrom. Han drar på seg press fra en Drøbak-Frogn spiller og legger den fint ut til Toft som med venstrefoten (!) setter den kontrollert i nærmeste hjørne. 2-0 til Loket. Resten av omgangen har vi god kontroll, og det står 2-0 til pause.

I det 2. omgang er igang er det tydelig at Drøbak-Frogn har bestemt seg i pausen for å gjøre et ordentlig forsøk på å ta igjen Loket sin ledelse. De første 15 minuttene presser Drøbak-Frogn på, og sender opp mange spillere foran ball. Og det resulterer i et par halvsjanser. Etter første kvarteret roer det seg litt mer. Drøbak-Frogn har fortsatt initiativet i kampen, men vi får justert oss litt, og har egentlig god kontroll selv om de har ballen. 10 minutter før slutt blir en Drøbak-Frogn spiller spilt igjennom i mellomrom. Kildal er oppe å bryter, men ballen spretter til en Drøbak-Frogn spiller som kommer alene igjennom i mellomrom. Han sender ballen raskt i bakrom, der en Drøbak-Frogn spillerer får pirket ballen forbi Andreas fra kort hold. Redusering til 2-1. Ganske unødvendig av oss å skape så mye spenning i sluttminuttene da vi har hatt mer enn nok sjanser til å øke ledelsen. Etter 85 minutter blir en Drøbak-Frogn spiller utvist, og vi får avslutte kampen med én mann mer. Og vi kommer til en megasjanse når Sander fra 10 meter på halvvolley banker ballen i stolpen. Men det ender med seier til Loket, og det er det viktigste.

Takk til Drøbak-Frogn og dommere for kampen, og gratulerer til Oppsal med opprykk til PostNord-ligaen.