'Rilindja - Lokomotiv 1 [0 -2] - Terningkast:4'
Rilindja - Lokomotiv 1 0-2Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Andreas Håskjold - #12Keeper---
Eirik Bie - #34V.Stopper1--
Lars Toft - #16V.Spiss---
Henrik Negård - #2H.Ving---
Jon Jæger - #3Innbytter-1-
Ole-Johan Skrede - #32H.Back---
Olav Kildal - #27H.Stopper---
Mathias Nordby Sørensen - #33H.Spiss---
Joakim Schreuder - #9V.SentralMidt1--
Kjetil Steinsvik Paulsen - #38H.SentralMidt-1-
Iver Ukkestad - #37V.Ving---
Magnus Moan - #10Innbytter---
Erlend Tjøtta Vie - #24V.Back---
Klikk her for lagoppstillingen
God start på høstsesongen og vår fjerde kamp på rad uten å slippe inn mål! Rilinda - Loket: 0 - 2
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Joakim, Kjetil, Iver

Vi visste før kampen at vi ville møte et Rilindja lag med mange tekniske futsalspillere som kan dra av spillere, og et lag som fort kan være ustrukturerte både i angrep og forsvar. Og det var akkurat det vi møtte. Det første kvarter er det vi som tar initiativet i kampen. Vi ligger godt organisert i forsvar, og er flinke til å ta ut avstander når vi vinner ball. Det gjør at vi beholder ball mye i starten, og kommer til en del halvmuligheter. Vi får kampens første sjanse da Kjetil banker ballen fra 25 meter rett i stangen. Like etterpå får vi en corner som Kjetil slår perfekt inn i feltet. Fra ca 7 meter stiger undertegnede til værs og header ballen inn til 1-0. Før halvtimen er spilt går kanskje Rilindja sin beste spiller ut av banen med skade. Istedenfor å beholde initiativet mister vi litt kontrollen, og er ikke like flinke til å beholde ballen når vi vinner den. Det gir oss noen farlige brudd imot, og Rilindja kommer også til en stor sjanse. Men vi har brukbar kontroll, og det står 1-0 til pause.

I 2. omgang sender Rilindja opp veldig mange spillere foran ball, og vi er komfortable med å ligge og vente på kontringsmuligheter. Rilindja nektes de store sjansene, og halvsjansene de har er ofte på langskudd. Rilindja har en god del ball, mens vi skaper tre store sjanser ved Sørensen, Toft og Jon. Heldigvis klarer vi til slutt å trygge ledelsen. Fra venstre chippes ballen til duell der Jon? legger igjen ballen til Schreuder. Fra 20 meter banker Schreuder til på halvvolley, og ballen fyker inn i nærmeste hjørnet. Resten av kampen kontrollerer vi inn til en 2-0 seier.

Nå har vi holdt nullen i fire kamper på rad. Da gjelder det for oss å fortsette med god laginnsats, og så får Arthur jobben i å sjekke hva Lokets rekord i antall kamper på rad uten å slippe inn.

Vi takker dommere og Rilindja for kampen.