'Spjelkavik - Lokomotiv 1 [2 -1] - Terningkast:2'
Spjelkavik - Lokomotiv 1 2-1Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Andreas Håskjold - #12Keeper---
Eirik Bie - #34H.Stopper-1-
Jon Jæger - #3Innbytter1--
Marius Vatvedt - #26V.Back---
Olav Kildal - #27V.Stopper---
Mathias Rossfjord - #46H.Back---
Fredrik Olafsen - #55H.Ving---
Mathias Nordby Sørensen - #33V.Spiss---
Jørgen Østerås - #36Innbytter---
Kjetil Steinsvik Paulsen - #38V.SentralMidt---
Iver Ukkestad - #37H.SentralMidt---
Jonas Njerve - #22H.Spiss---
Erlend Tjøtta Vie - #24V.Ving---
Klikk her for lagoppstillingen
Nok en bortetur til Ålesund med en meget tvilsom straffe imot på 0-0. Men Spjelkavik vinner greit 2-1
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Erlend, Kjetil, Jon

Enda en reise til Sunnmøre, og igjen blir vi møtt med strålende vær og stårlende lokale Loket-fans som plukker oss opp på flyplassen. Dessverre klarte vi ikke få med oss poeng fra Ålesund denne gangen heller.

1. omgangen starter med en stor mulighet for Spjelkavik på corner der vi ikke følger markering. En Spjelkavik spiller får gå opp helt fritt fra 7 meter, men heldigvis for oss går ballen utenfor. Like etter får Spjelkavik en ny corner. På corneren går både en Loket- og Spjelkavik spiller ned for telling. Loket-spilleren får fingeren ut av ledd og alle spillere er klare for et frispark til Loket. Men dommeren ville ikke det slik, og peker på straffemerket. Video fra kampen viser at det skulle vært frispark til Loket, men det hjelper oss lite. Spjelkavik går opp til 1-0. Resten av 1. omgangen er ganske jevn uten at noe spesielt skjer. Spjelkavik får kampen inn i sitt spor og er flinke til å drøye tiden på alle dødballer. Det står 1-0 til pause.

Andre omgang starter med et lite Spjelkavik press der de kommer igjennom i bakrom et par ganger. Etter et par nesten sjanser spiller Spjelkavik seg frem på høyre side på en kontring. Vi er i undertall i boks, og den spilleren som vi ikke tar ut er den spilleren som ender opp med ballen. Fra ca 8-9 meter setter han inn 2-0. Etter 2-0 tar vi mer og mer over kampen, men vi skaper ikke så mye. Vi har for lange perioder der vi slår kun langt, og får lange perioder med spill på egen banehalvdel. Men de siste 15 minuttene begynner vi virkelig å skape sjanser. Først blir Sørensen spilt igjennom i bakrom, og avslutningen hans reddes på strek. Så blir det slått en lang ball som ender med at Jon får ballen sprettende alene med keeper fra 5 meter. Avslutningen går dessverre over. Åtte minutter før slutt får vi et frispark 40 meter fra mål. Undertegnede header ballen på innsiden av stolpen, og Jon er fremme og lukter på retureren. Han setter inn reduseringen til 1-2, men det ble dessverre i seneste laget for oss. Det var en kamp med få sjanser, mye drøying, men til slutt hvis det måtte kåres en vinner, så vinner Spjelkavik fortjent. Ble en tung tur hjem til Oslo for oss.

Takk til dommere og Spjelkavik for kampen. Nå ser vi fremover mot kamp mot Træff på lørdagen i 30 gode grader!