'Lokomotiv 1 - KFUM [0 -3] - Terningkast:3'
Lokomotiv 1 - KFUM 0-3Spiller Start posisjon Mål Assist Kort
Andreas Håskjold - #12Keeper---
Eirik Bie - #34H.Stopper---
Ole-Johan Skrede - #32H.Back---
Marius Vatvedt - #26V.Back---
Olav Kildal - #27V.Stopper---
Mathias Rossfjord - #46Innbytter---
Mathias Nordby Sørensen - #33V.Spiss---
Kjetil Steinsvik Paulsen - #38V.SentralMidt---
Iver Ukkestad - #37H.SentralMidt---
Sivert Falck-Ytter Dæhlie - #54H.Spiss---
Jonas Njerve - #22Innbytter---
Erlend Tjøtta Vie - #24V.Ving---
Tord Haakon Hovden - #39H.Ving---
Ole-Kristian Førde - #15Innbytter---
Klikk her for lagoppstillingen
Holdt KFUM til 0-0 i 60 minutter, men til slutt fant KFUM veien til mål (0 - 3)
SPILLERPOENG 3, 2, 1:     Erlend, Sivert, Kjetil

Det var et heltent Loket som sto klar for sin første kamp på ny hjemmebane. De første 10 minuttene av kampen har vi brukbar kontroll bortsett fra et par bakromsballer til KFUM sin venstrekanten. Og det er nettopp venstrekanten som kommer til kampens største mulighet. Han vender innover i banen i 16-meteren og curler ballen på innsiden av stolpen. Like etter er Kjetil farlig frempå med et langskudd som keeper akkurat redder. Stort sett hele 1. omgang er gangske lik. KFUM med mye ball, skaper noe innimellom, og vi har et par nesten muligheter. Det står 0-0 til pause.

Første 15 minuttene av 2.omgang har vi god kontroll, og lar KFUM ha mye ball uten at det skjer så mye. Dessverre for oss slipper vi inn et enkelt mål på corner. Etter 1-0 til KFUM åpner kampen seg veldig opp og begge lag skaper noen farligheter. Sivert med en halvsjanse, og Ole-Kristian kommer alene med keeper fra skrått hold, men dessverre går den like utenfor. Etter vår store sjanse tar KFUM mer over igjen. Først slipper vi inn på en bakromspasning som spilleren setter nydelig forbi Andreas. Siste mål er på corner igjen. Vi gjør en godkjent kamp mot et bra lag i 2.divisjon. Det var nok fortjent, men vi er gode på å forsvare oss, og det må vi ta med oss videre.

Da er vi ute av cupen for denne gang, men det er veldig mye å spille for fortsatt. Takk til KFUM for kampen, og ønsker dem lykke til videre i NM. Takk også til dommere.